Rotterdamse Oogst

Weekmarkt 8 juni

5 juni 2019

Weekmarkt 8 juni

Dit weekend is het Pinksteren. Kom zaterdag langs onze vertrouwde weekmarkt om al je ingrediënten in te slaan voor heerlijke lokale maaltijden! Deze week onder andere met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

XXL Oogstmarkt en speeddaten 1 juni

26 mei 2019

XXL Oogstmarkt en speeddaten 1 juni

Goodbye mei en welkom juni! Het is alweer de eerste van de maand, dat betekent een XXL Oogstmarkt met 50 deelnemers. Kom zaterdag heerlijk lunchen of borrelen met lokale producten en geniet van live muziek om 13 uur. Voor onze Rotterdamse voedselpioniers organiseren wij voor de tweede keer speeddaten met R'damse Oogst. Heb je een goed idee en kan je wel wat advies en hulp gebruiken? Kom dan tussen 12 en 15 uur langs en schuif aan bij onze kraam. Deze week met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De StadsbranderijBiokaas Kinderdijk»

Tags

De markt van 25 mei

22 mei 2019

De markt van 25 mei

De prachtige slow flowers van VELD & VAAS zijn terug. Deze editie verder met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersDutch Cranberry Group BVJermoumi Olives&MoreJordy's Bakery, Mijke met de groenten van Van Herk, Nino’s DelicaciesOudwijker kazenSchot KoffieThai food marketDe Vitaminefiets en Wild Vleesch. Voor meer informatie zie onze nieuwsbrief. »

Tags

ZAAIT! & XL 18 mei

12 mei 2019

ZAAIT! & XL 18 mei

Na het grote succes van twee weken geleden zijn we er nu met de tweede en voorlopig laatste editie van ZAAIT! Deze week zijn maar liefst 14 liefhebbers met supergroene vingers van de partij! Laatste kans dus om jouw moestuin, stadstuin, volkstuin of balkon aan te vullen. Speciaal voor de kids is er een moestuinworkshop van Villa Zebra. »

Tags

Hieperdepiep hoera! De weekmarkt is 1 jaar!

9 mei 2019

Hieperdepiep hoera! De weekmarkt is 1 jaar!

Hieperdepiep hoera! Zaterdag is de eerste verjaardag van de weekmarkt! Precies een jaar geleden, op een mooie lentedag, stonden tien R’damse Oogsters op het Noordplein. Een klein plukje kramen, barstensvol kwaliteit. Het plan? De allerleukste zaterdagmarkt van Rotterdam te worden. De weekmarkt was geboren. Niet af en toe, maar élke week Oogst. Hoera! Dat smaakt naar meer. Deze week vieren we de Oogstmarkt met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

ZAAIT! & XXL Oogstmarkt 4 mei

1 mei 2019

ZAAIT! & XXL Oogstmarkt 4 mei

De eerste markt van de maand komt er weer aan! Dat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. Deze keer niet alleen met ongeveer 50 deelnemers, ook de plantenliefhebbers van ZAAIT! zijn voor de eerste editie van de partij. Kom dus komende zaterdag naar het Noordplein tussen 10 en 17 uur om niet alleen jouw boodschappentassen, maar ook jouw groene hart te vullen! Line up ZAAIT!: Caroline Zeevat, Dineke Glas »

Tags

Koningsdageditie 27 april

24 april 2019

Koningsdageditie 27 april

Het is weer tijd voor onze weekmarkt en niet zomaar eentje! Het wordt een speciale oranje-Koningsdag-editie met: onze vaste deelnemers, Containerbar en de vrijmarkt. Voel je vrij om je eigen kleedje mee te nemen en plaats te nemen naast de Oogstmarkt. We gaan er één groot feest van maken! Deze editie met: »

Tags

Line up XL 20 april

17 april 2019

Line up XL 20 april

Kom zaterdag langs onze Oogstmarkt voor al je lokale Paasboodschappen! Het belooft heerlijk weer te worden, dus ons terras staat voor je klaar. Deze week met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De StadsbranderijBiokaas KinderdijkBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets BosDe BuytenhofDutch Cranberry Group BV, »

Tags

ZAAIT! 4 & 18 mei

14 april 2019

ZAAIT! 4 & 18 mei

Yes! Balkontuinders, volkstuinders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt u het Noordplein. En natuurlijk kun je ook boodschappen doen op de Rotterdamse Oogstmarkt. »

Tags

Weekmarkt 13 april

10 april 2019

Weekmarkt 13 april

Deze zaterdag staan we weer met onze vertrouwde weekmarkt op het plein. De Proef de Turkse Cultuur-dagen zijn zaterdag ook op het Noordplein aanwezig. Super gezellig! De markt staat »

Tags

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

3 april 2019

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

Goodbye march and hello april! Komende zaterdag is de 1e van de maand, wat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. In onze nieuwsbrief vind je alvast een voorproefje van wat je kan »

Tags

Weekmarkt 30 maart

28 maart 2019

Weekmarkt 30 maart

We staan zaterdag weer met een hoop lekkere, verse en verantwoorde producten op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets Bos, Dutch Cranberry Group »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 35-45 aanbieders. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden