Rotterdamse Oogst

Support your locals!

19 maart 2020

Support your locals!

Soms moet je afstand nemen om dichter bij de oplossing te komen. Zo zorgen we de komende tijd voor elkaar. Ook wij moeten afstand nemen van jullie allemaal. In ieder geval tot en met 6 april géén markten. Onze deelnemers krijgen het goed voor de kiezen. De markt valt weg en daarmee een deel van hun inkomen. Horeca valt weg en daarmee het restant van hun inkomen. We zijn daarom druk bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven. We houden jullie hiervan op de hoogte! Binnenkort komt een overzicht van alle initiatieven op onze website te staan. Voor nu doen de Oogsters hun best de lekkerste boodschappen tóch bij jou te bezorgen. Mocht je er wel op uit willen, dan ben je ook welkom op verschillende adressen. Klik hier voor het overzicht. Zorg goed voor elkaar. Ook op afstand. Support your locals. Kook lekker. Eet je vitamines. Hopelijk tot snel! »

Tags

GEEN OOGSTMARKTEN TM 31 MAART

13 maart 2020

GEEN OOGSTMARKTEN TM 31 MAART

Voor elkaar zorgen door afstand te nemen. Ook wij zijn door onze burgemeester gevraagd een tijdje afstand te nemen van jullie allemaal. In ieder geval tot en met 31 maart géén markten. De Oogsters doen hun best de lekkerste boodschappen tóch bij jou te bezorgen. Mocht je er wel op uit willen, dan ben je welkom op verschillende adressen. Zie hier hoe en waar: Zorg goed voor elkaar. Ook op afstand. Kook lekker. Eet je vitamines. Hopelijk tot snel. »

Tags

XXL Oogstmarkt - op naar de lente!

4 maart 2020

XXL Oogstmarkt - op naar de lente!

De tijd gaat snel! Maart is alweer aangebroken en komende zaterdag wordt zelfs een zonnetje verwacht 🌞🤞 Kom tussen 10 en 17 uur langs het Noordplein voor de lekkerste, lokale producten, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Bruutwijn, Casa Reinders, CiderCider, »

Tags

R'damse Oogst XL 15 februari

12 februari 2020

R'damse Oogst XL 15 februari

Regen, zon of wind. Het maakt niet uit, we zijn er altijd! Komende zaterdag wordt stevige wind verwacht aan het eind van de middag. Daarom beginnen en stoppen we mogelijk eerder met de markt. Houd onze socials goed in de gaten voor de laatste updates. Deze week met onder andere: A&E gourmet, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Weekmarkt 8 februari

5 februari 2020

Weekmarkt 8 februari

Voor je wekelijkse lokale boodschappen kun je deze week weer terecht bij onze vertrouwde weekmarkt. Deze week met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

XXL Oogstmarkt 1 februari

29 januari 2020

XXL Oogstmarkt 1 februari

Het is zover! De allereerste XXL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten van 35 deelnemers, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Wekelijkse boodschappen

22 januari 2020

Wekelijkse boodschappen

Het is weer tijd voor onze vertrouwde weekmarkt. Kom langs voor je wekelijkse lokale boodschappen. Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

XL Oogstmarkt 18 januari

15 januari 2020

XL Oogstmarkt 18 januari

Het is zover! De allereerste XL Oogstmarkt van 2020. Kom langs voor mooie, lokale producten, verse marktmuziek en de fijne sfeer. Met onder andere: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

1e Oogstmarkt van 2020!

8 januari 2020

1e Oogstmarkt van 2020!

Na de korte break zijn we terug met de eerste Oogstmarkt van 2020! Een fijne, gezonde start van het jaar. Kom langs voor mooie, lokale producten. Met onder andere: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, »

Tags

Laatste Oogstmarkt 2019

24 december 2019

Laatste Oogstmarkt 2019

Komende zaterdag is de laatste Oogstmarkt van het jaar! Samen met de weekmarkters gaan we dit jaar fijn afsluiten en heb je de kans om de laatste inkopen in te slaan. Deze week met onder andere: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Dutch Cranberry Group BV, »

Tags

KERSTMARKT

18 december 2019

KERSTMARKT

Baby, it's cold outside. Wolletje aan, vrienden mee en op naar het Noordplein! Voor de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de vakantie te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast -kun je daarna lekker binnen blijven-. Het wordt een prachtige dag, met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, BikBike, Biokaas Kinderdijk, Bloesembar, »

Tags

WEEKMARKT

12 december 2019

WEEKMARKT

Komend weekend wordt stevige wind verwacht, maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan! De voorbereidingen voor zaterdag gaan door, maar houd de berichten op onze socials goed in de gaten. Deze week met onder andere: Booij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 35-45 aanbieders. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden