Rotterdamse Oogst

Extra weekmarkt!

28 augustus 2019

Extra weekmarkt!

Komende zaterdag is de vijfde zaterdag van de maand. Dat betekent dat we een extra weekmarkt hebben! Het is alweer de laatste markt van de zomervakantie, dus kom de zomer nog even met ons vieren tussen 10 en 17 uur op het Noordplein. Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

Weekmarkt 24 augustus

21 augustus 2019

Weekmarkt 24 augustus

De vakantie loopt langzaam op zijn eind en alle weekmarkters zijn deze zaterdag terug van weggeweest. Er wordt prachtig weer voorspeld 🌞. Genoeg redenen om komende zaterdag de zomer te vieren op de Oogstmarkt! ✨ Van 10 tot 17 uur op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, »

Tags

XL Oogstmarkt 17 augustus

14 augustus 2019

XL Oogstmarkt 17 augustus

Rotterdamse Oogst viert de zomer! Ruim 25 deelnemers nemen deze zaterdag hun heerlijke zomerse producten, bloemen en planten mee. Kom naar het Noordplein en droom even weg. Deze week met: Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, »

Tags

Weekmarkt 10 augustus

7 augustus 2019

Weekmarkt 10 augustus

Wat was het een prachtige marktdag afgelopen zaterdag! Fantastisch weer, heerlijke producten, mooie mensen en leuke muziek. Volop genieten! Deze zaterdag gaan we dat in het klein over doen! Van 10 tot 17 uur op het Noordplein, met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, »

Tags

XXL 3 augustus

31 juli 2019

XXL 3 augustus

Vakantie in Rotterdam op de boerenmarkt. Relaxed onder de bomen op het Noordplein, met frisse bries vanaf de Rotte en de voeten in de fontein. Deze zaterdag zijn we er weer met oude bekenden en verse gasten op de XXL Oogstmarkt, met onder andere: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

Weekmarkt 27 juli

23 juli 2019

Weekmarkt 27 juli

We hebben zaterdag visite! Keukenboeren komt ons op de weekmarkt vergezellen. Ze nemen de RotPot, kimchi en ketchupshirts voor kinderen mee voor de verkoop. En gaan daarnaast een klein marktonderzoekje doen voor een mogelijk nieuw product. Ben je benieuwd naar wat dit is? Kom gezellig langs! Deze zaterdag staan ze van 10 tot 17 uur op de Oogstmarkt met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

XL Oogstmarkt 20 juli

18 juli 2019

XL Oogstmarkt 20 juli

Voor de meesten begint de zomervakantie bijna, maar wij gaan de hele zomer door! 🌞 Je vindt ons gewoon iedere zaterdag op het Noordplein van 10 tot 17 uur. Met deze week weer een XL-editie met 30 deelnemers, een hoop heerlijke zomerse producten en live muziek om 13 uur! Je vakantie kan niet beter beginnen 😉. Deze editie met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De Stadsbranderij»

Tags

Weekmarkt 13 juli

10 juli 2019

Weekmarkt 13 juli

Na de heerlijke zomerse XXL-editie van afgelopen zaterdag is onze vertrouwde weekmarkt weer aan de beurt. Klein, maar altijd fijn. Met deze week: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

Line up XXL 6 juli

1 juli 2019

Line up XXL 6 juli

Het is komende zaterdag weer tijd voor een XXL Oogstmarkt! Onze 45 deelnemers nemen prachtige producten mee om al je mooie tasjes mee te vullen. Deze editie met: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

Extra weekmarkt!

26 juni 2019

Extra weekmarkt!

Extra zaterdag in juni, extra weekmarkt, extra feest! De tijden passen we een beetje aan vanwege het warme weer. De markt start om 9 uur en we stoppen eerder. Waarschijnlijk tussen 15 en 16 uur, afhankelijk van de hitte. Houd de socials in de gaten en kom lekker vroeg!  »

Tags

Weekmarkt 22 juni

19 juni 2019

Weekmarkt 22 juni

Hoewel het weer vandaag nog onrustig is, wordt er voor zaterdag een heerlijk zonnetje voorspeld. Een goed moment om weer je wekelijkse lokale boodschappen in te slaan! Deze week onder andere met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders,   »

Tags

Vaderdag XL Oogstmarkt

7 juni 2019

Vaderdag XL Oogstmarkt

Zondag is het Vaderdag! Om alle stoere, lieve, zachte, grappige, bevlogen, jonge of gerijpte mannen in het zonnetje te zetten, nemen onze deelnemers weer mooie lokale producten mee! Deze week met: A&E gourmetBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers, »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 35-45 aanbieders. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden