Rotterdamse Oogst

Oogstmarkt

12 september 2011

Oogstmarkt

De zaterdagse boodschappen doe je op de Rotterdamse Oogstmarkt. De markt voor boeren uit de omgeving van Rotterdam en buren uit de stad. Dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook nieuw vlees in de kuip! Van kaas uit Streefkerk tot sambal uit Rotterdam. Van groente uit Strijen tot honing uit de stad. En dat alles onder het mom haalt toch van verre niet, wat deze regio aan lekkers biedt! Benieuwd welke boeren & buitenlui hun waar aanbieden? Bekijk hier het overzicht.   »

Lekker naar de boer!

4 juni 2011

Lekker naar de boer!

Het platteland de stad in. Tijdens Zaait! was dat nog het geval. Boeren uit de omgeving van  Rotterdam verkochten hun waar op het Noordplein. Over 2 weken doen een aantal van hen het nog eens dunnetjes over. Op eigen erf. »

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 35-45 aanbieders. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden