Veel van ons voedsel hebben we te danken aan fermentatie door bacterieculturen. Heerlijke kwark, kazen en yoghurt, bier en wijn, azijn en sojasauzen, om maar... Lees verder
Ga je weer mee naar de mart? Aanstaande zaterdag zijn we er weer op het Noordplein. Met de Rotterdamste oogst, de enige echte Maasstroompjes, mosselen en... Lees verder
Je hebt bij Rotterdamse Oogst een Willem geadopteerd, directe nazaat van Willempie. Willem leeft, zorg er goed voor! Hier lees je hoe dat moet. Verzorging Om de... Lees verder
Wij hebben een schema gemaakt! En zo netjes al het leuks, de muziek, de worskhops en diners op een rijtje gezet. Wij zijn er klaar... Lees verder
Zaterdag 6 juli gaan we het maken! Op die dag groeit de markt uit tot een marktfestival met workshops door kenners. Zij leren je de fijne... Lees verder
Wij kunnen het ons moeilijk voorstellen, maar niet iedereen staat het liefst de hele dag achter het fornuis. Maar dat wil niet zeggen dat je... Lees verder