Rotterdamse Oogst

Markt gaat door!

20 december 2021 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
De markt van komende donderdag gaat door!
 
Rotterdamse Oogst heeft dit jaar een extra editie op donderdag 23 december. Zo heb jij extra verse boodschappen met kerst.
 
Op de markt vind je de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de welverdiende vakantie lekker te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast. Met heel veel lekkers van lokale bakkers en chefs en mooie kadootjes verkocht door de makers zelf.
 
Zonder terras, zonder livemuziek, maar mét heel veel frisse lucht.
 
Line up:
A&E gourmet, Bakkerij Oumi, Bleaters & co, Bogaard & de Vos, Booij Kaasmakers, Brouwerij de Mythe, Buytenhof, Casa Reinders, Cidercider, Clark Fermentation, Coxinharia, d’vitaminefiets, Das Brot, Days of Tumult & Krullen Kruiden, De groenten van Van Herk, Doetie's Geiten, Door Step Café, Dutch Cranberry, Enough Magazine, Epicurieus, Falafval, Faraway Garden, Farzana & Rabia, Finca Forata, Foret Atelier, Goed Begin Illustraties, Happtoe, HENK, Jermoumi Olives&more, Jordy's Bakery, Keukenboeren, Kore, LUUS!, Madam Cocos, Mevrouw Meijer, Mooimekkerland, Naturally Granola, Nino's delicacies, NopSpons, Op Hete Kolen, Opfleuren, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Paté & zo, Potjes & Deksels, Regina, Fermaggio, Salty Flavors, Schot Koffie, Scorpion Beneficial Organisms, Sharp sharp, Tami & Mo, Thai Food Market, Wheat Pray Love, Wijnwerk, Wild Vleesch, Wildhuys en Zus Brederode.
 
Gratis toegankelijk, geen QR code nodig. De coronaregels voor buiten gelden natuurlijk ook op de markt. Houd 1,5 m afstand en ga maximaal met z'n tweeen op pad als je niet tot hetzelfde huishouden behoort.

 

 

Tags