Rotterdamse Oogst

Marktontbijt voor de buurt

11 mei 2016 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt, Rotterdamse Oogst Zaait!

Hoera! De maandelijkse Rotterdamse Oogstmarkt in West bestaat een jaar. Sinds vorig jaar april weet een trouwe groep klanten de Oogstmarkt op het Heemraadsplein te vinden. Maar er kan nog meer bij! Daarom nodigen wij bewoners van Rotterdam West uit voor een kennismaking en serveren we een Marktontbijt op zaterdag 21 mei tussen 10 en 12 uur. 

 

Het Marktontbijt

Ei, ei, ei…! Samen met onze marktkooplui zetten we 21 mei ons lekkerste ontbijtbeentje voor. Verwacht een ontbijtbuffet met het beste dat de markt te bieden heeft. Van versgebakken brood tot scones, van warme pap (van loeiverse zuivel) tot een frisse fruitsalade met Rhoonse rabarbercompote. Zoetigheden & hartigheden. Met vlees, vegetarisch, veganistisch of juist halal: er is voor elk wat wils. Bakkie koffie erbij, sapje of thee. Muziekje op de achtergrond. Beter kan de (markt)dag niet beginnen! Ontbijt je mee? 

Kosten

  • Gratis voor de dappere dodo’s die (vanaf huis!) in pyjama komen 
  • Inwoners Rotterdam West: € 2,50*
  • Kinderen: € 1,00
  • Overige bezoekers: € 7,50

Prijzen zijn inclusief koffie/thee/sapje
*Wonend in postcodegebied 3021 t/m 3027 + gehele ’s-Gravendijkwal & Mathenesserlaan.

Reserveren

Niet verplicht, maar wil je zeker zijn van een plekje aan de ontbijttafel? Reserveer via het online inschrijfformulier: bit.ly/24KB14h

  

 

Yoga in het gras   

Voorafgaand of na je ontbijt of later op de dag tussen de boodschappen door. Voor de welverdiende ontspanning & rust of juist kracht & energie zorgt Myrte van Yoganow. Volg een yogales op het gras en ga opgeladen het weekend in. 

Algemene informatie

Het ontbijt is onderdeel van de maandelijkse Rotterdamse Oogstmarkt op het Heemraadsplein. Het vindt plaats aan lange tafels op het marktterras. Bij regenachtig weer zorgen we dat u droog zit. Maar we gaan natuurlijk voor een zonnetje met picknick in het gras! 

Wanneer: zaterdag 21 mei van 10:00-12:00 uur
Waar: Heemraadsplein, Rotterdam
Kosten: zie boven
Reserveren: via het online inschrijfformulier  (niet verplicht, wel aan te raden: op=op)  

Tags