Rotterdamse Oogst

Line-up Eigengemaakt 2014

16 mei 2014 - Geplaatst in Eigengemaakt

Oh, wat een prachtige aanmeldingen hebben we weer binnen voor Eigengemaakt! En veel ook: we zitten helemaal vol. Van Caribische BBQ tot eigengemaakte boerenwijn tot kimchi. Eigengemaakt 2014 heeft het!

 

Food

  • Anja met tapas, pixos en Thaise Tom Yam & Kuai tiau
  • Caroline L met ouderwetse koek, taart en zoete smeersels
  • Caroline T met eigengemaakt lekkers van Overschiese oogst
  • Emily met liefde en zorg gebakken zoetigheid uit haar ‘Green Bakery’
  • Hanneke met zelf gemaakte brownies, worteltaart en notenkoek
  • Hetty met eigengemaakte limoncello
  • Katrien met kimchi en andere gefermenteerde groenten
  • Lenie met diverse soorten jam, chutney’s & sauzen
  • Lia, Betsy, Wilma & Trudy met stoofpeerjes,  heel bijzondere jammetjes, rabarbersiroop, zelfgebrouwde drankjes, en ingemaakte komkommertjes
  • Nathalie & de dames van stadslandbouw Schiebroek met eigengemaakte hartige hapjes
  • Pam met ter plekke bereide sapjes uit de slow juicer
  • Piet met echte Overschiese honing
  • Renate met gluten-vrije producten met een spicy twist
  • Saskia met Caribische BBQ
  • Thomas aka the Cooking Dane met jam, curd, marmelade en brood
  • Yvonne met mispeljam, lemoncurd en daslookboter
  • Eunizia met eigengemaakte volkoren tortilla-wraps
  • Kim met huisgemaakte zoetigheid zonder suiker
  • Gabrielle met Pasticcini Quaresimale & olijven van eigen oogst (om te proeven)
  • Henk & Anique met oesters
  • Ruby met Happy Hummus
  • Lies met eigengemaakte boerenwijn en walnoten uit eigen tuin
  • Rein aka de Tortillaspecialist met ‘tortillas de papas’ ofwel Spaanse tortilla van aardappel
  • Collette met ambachtelijk en rijkgevulde maaltijdsoepen
  • Asma met broodjes, quiche, soep, koffie/thee

En Susanne? Susanne gaat er een feestje van bouwen!

Wie van wint het Krootje 2014? Aan de jury de zware taak om hieruit de winnaar met het lekkerste en eigenste thuisproduct te proeven. 

Pop-up restaurants

Op Restaurant Day mogen pop-up restaurants natuurlijk niet ontbreken! 

Non food

  • Josefina met zelfgemaakte milde gezichts- & lichaamszeep (en huisgemaakte jam)
  • Jacqueline met handgemaakte kralenbandjes
  • Lucille met schilderijtjes van verpakkingen van etenswaren, chutneys en sambal
  • Karin met eigengemaakte zeep, 14 soorten, waaronder bierzeep voor man & vrouw

Illegaal

Want eigenlijk geen hobbyisten (meer)!

  • Luuk van Rookbaard met gerookte makrelen (uit eigengemaakte rookton)
  • Gerard van Groos Streetfood, tevens voormalig Krootje-winnaar en krokettenkoning met pizza uit een houtgestookte oven

 

En verder

Helpen we mee de stad een beetje te vergroenen op Zaait!, luisteren we naar verse muziek terwijl het ons smaakt en worden we zelf aan het werk gezet door KOM de Soepwinkel of laten we de lactobacillen het werk doen: fermenteren kun je leren!

 

Tags