Rotterdamse Oogst

Oproep bouwers Varkenshuis

20 maart 2013
Ja, het gaat er nu echt van komen: het Varkenshuis op Katendrecht! De varkens die straks op Katendrecht komen te wonen houden erg van buiten scharrelen, maar een beetje beschutting en bescherming hebben ze wel nodig. Daarom gaan we van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april (het paasweekend) bouwen aan het Varkenshuis. Help je mee?
 
Op het programma staan een varkenskot, een hek en een opslaghok. De Varkensboeren, hulpboeren en buurtbewoners doen dit onder leiding van Guido Marsille, onze bouwmeester. 
 
De eerste bouwmaterialen hebben we al geregeld: de pallets ophalen die John Buysman gebruikte voor zijn prachtige voorstelling SS De Liefde, en ook van de bouwers van De Rotterdam mogen we hun restmaterialen gebruiken!
 
Verder zoeken we nog:
Pallets, steigerplanken, balken, palen... kortom: resthout om mee te bouwen. Alles is welkom! Werkt je oom bij een bouwbedrijf of heb je zelf wat over na een klus? Laat het ons weten via info@rotterdamseoogst.nl.