Rotterdamse Oogst

Krioelende polderkreeften op het Noordplein

22 februari 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Deelnemers aan het Rotterdamse Oogstdiner van afgelopen jaar kunnen hem vast nog herinneren: visser André en zijn krioelende rivierkreeften. Visser André deelde zijn favoriete recept voor het bereiden van de rivierkreeften met onze gasten. Wat waren ze lekker! Dat vraagt om meer. 

 

Helaas kan onze vriend André niet naar Rotterdam tijgen om zijn levende rivierkreeften aan de man te brengen. De visserij wacht! Gelukkig springt Wild Vleesch-man Paul in de bres en grossiert hij aanstaande zaterdag in deze overlastgevende ettertjes, pardon lekkertjes.

Naast zijn worsten van kip uit eigen stad en gans uit de polder, verkoopt onze Paul aanstaande zaterdag ook vers gevangen polderkreeft. Gebakken in de heksenketel of -op bestelling- nog levendig krioelend om zelf thuis te bereiden.

 

Polderkreeft bestellen

De polderkreeften kunnen tot woensdag 28 februari, 14:00 uur besteld worden door een mail te sturen naar brieven@wildvleesch.nl.