Rotterdamse Oogst

Stoer - en een beetje schuchter - beginnen!

20 februari 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Mekkerende lammetjes, rappe rivierkreeften (nu ook in de Rotte?), weidelijke jagers, loeiverse zuivel, een doodgeblazen dierenrijk, leuke nieuwe gastarbeiders, zonneschijn maar ook hagel, rondom het vuur tegen de winterkou, en natuurlijk heel veel lekkers op het Noordplein.

 

De dames van stadslandbouw Schiebroek, kaasboerderij Booij, Wild Vleesch (& Visch), Firma Bijten & CiderCider, De Hoeksche Aardappeltelers, Kok van Zuid, Kaasboerderij Captein, Mosterd en Meer, De Smaak Van, Beans XL, Au Bain Marie, Biokaas Kinderdijk, Picnic in the Parc, De Groene Hart Marktwagen, Sensational Tea, Lekkers uit Hongarije, Finca Forata, Fritez, Westerkaatje, de Barista Service, Wijkkeuken van Zuid, Branco Delicatessen, Vlaamsch Broodhuys, Mooimekkerland, slagerij Ooteman en de Dutch Cranberry Group.  

Deze dappere marktkooplieden trotseerden de kou en togen 02 februari jl. naar het Noordplein voor de eerste Rotterdamse Oogstmarkt van het jaar! De aftrap voor een maandelijks terugkerende markt op de plek waar van oudsher de stad gevoed werd. Een schuchter en stoer begin. Met als conclusie: onder de bomen op het Noordplein hoort een goede markt. Wij kijken alvast uit naar de eerste bladeren!

Op naar de volgende! Zien we jullie 02 maart op het Noordplein?

Rotterdamse Oogstmarkt - 02 februari 2013

 

 

    

Tags