Rotterdamse Oogst

Het Varkenshuis gaat bouwen!

6 december 2012

Het is een poosje stil geweest rondom het Varkenshuis, maar nu is het dan echt rond: het Varkenshuis gaat van start op Katendrecht! De twee varkens komen van januari tot november 2013 te wonen op het veldje naast Kaap Belvedere (waar ook de blauwe bouwketen staan). 

 
Eind december bouwen we samen met de varkens- en hulpboeren aan een hok, hek en opslagplaats. In januari kunnen de varkens dan hun nieuwe huis gaan bewonen. We hebben inmiddels een team van meer dan 20 hulpboeren uit de buurt verzameld die voor de varkens gaan zorgen. 
 

Meedoen?

In het weekend van 21-23 december beginnen we met bouwen. Wil je ook meedoen? Dat kan, iedereen is van harte welkom. Meer info vind je hier. Ben je niet zo'n bouwer? Met verwarmende koek en zopie voor de bouwploeg is ook zeer welkom! Ook hulpboeren kunnen zich nog aanmelden via info@rotterdamseoogst.nl

Meer weten?

 

Wil je meer weten over Varkenshuis Rotterdam? Kijk ook eens op: