Rotterdamse Oogst

Hoeksche primeurs, Westlandse druiven & kraaiende hanen in Museumpark

3 september 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Wat een fijne markt was het weer, afgelopen weekend in het Museumpark. Met een stralende zon en dito marktkraamhouders, trots op hun verse oogst! Met Hoeksche primeurs, de laatste zomerkoninkjes, sperziebonen vers van het land, ondergronds brood, zoete nougat, sappige druiven, volle boodschappentassen, luilekkeren op het terras, liters limonade, rijen voor de geïmproviseerde pinautomaat, een gastvrij Pleinbioscoop en wakker worden op de boerderij!  

 
 
Wij hebben zaterdag 01 september weer stralend rondgelopen op de boerenmarkt in het Museumpark! Wij bedanken daarom alle limonade-brouwers, kaasmakers, omroepers (natuurtalent!), worstdraaiers, nougat-bakkers, moestuinders, aardappelpoters, EHBO-ers, sperziebonenplukkers, zorgboeren, koffiezetters, druiventelers, bakkers (ondergronds en vlaamsch), smaakmakers, lekkerbekken, inweckers, gelukbrengend, ijsdraaiers, beveiligers, ploegers, vrijwilligers, electriciens, pleinbioscopers, en natuurlijk de smakers voor een prachtig sfeervolle en zonnige dag. 
 
De Rotterdamse Oogstmarkt vind dit jaar nog 2 keer plaats:
 
- zaterdag 22 september op het Heemraadsplein, als onderdeel van het Oogstfestival
- zaterdag 15 december in het Museumpark, een gezellige kerstmarkt vol vuur, brouwers, stokers en lekkers om het jaar mee af te sluiten!
 

Rotterdamse Oogstmarkt - 01 september 2012