Brood is een mooi product. Heerlijk van de bakker… Maar zou het beter kunnen? Lekkerder en gezonder en zonder kunstmatige toevoegingen? De leukste manier om goed brood op de plank te krijgen is om het zelf te bakken!
Niet met een broodbakmachine! Gewoon noeste handenarbeid. Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als het lijkt. Zuurdesembrood gist langzaam en is daarom heel makkelijk in te passen in je dagritme! Tijdens deze workshop leer je hoe je een zuurdesemcultuur in leven houdt en hoe je hier je dagelijkse brood mee kunt bakken. Geen poespas, gewoon goed brood!
Hoe maakt u het? Wij bakken vanaf heden ons dagelijks brood zelf
Zaterdag 05 juli 2014, Noordplein
Tijd: 12:30 uur
Bijdrage ingrediënten: € 5,00
Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan bij de Werkplaats (vol=vol)
Michael Moerman, van Stadskip heeft een missie: kennis opdoen en verspreiden over de oorsprong van voedsel en jou op weg helpen om die oorsprong opnieuw te vinden. Van zelfgekweekte potten jam, tot eigengebakken brood of thuisgeslachte hanen.
www.facebook.com/stadskip