Hetty Budding is een bekend gezicht op het Noordplein. Ze verkoopt namelijk hele lekkere oplegkazen bij ons op de markt. Maar stiekem beunt ze ook nog een beetje bij, met verkoop vanuit de achterbak (sssst, niet verder vertellen hoor). Ze heeft -hik- namelijk wel een heel lekkere hobby. Ze maakt limoncello, en deelt vandaag haar grote geheim. Want zelf limoncello maken is zo makkelijk nog niet en levert vaak een mager resultaat op.
Wat is limoncello, hoe en wanneer wordt het gedronken, hoe maak je het en wat is het verschil tussen limoncello en limoncelli? Schuif aan en leer. Het hoogtepunt van deze les? De blinde proeverij. Maak het mee en proef het verschil!
Hoe maakt u het? Lekkere citroenlikeur met Hetty!
Tijden: 13:30, 14:30, 15:30 uur
Bijdrage ingrediënten: € 5,00 (incl proeverij)
Duur: 20 minuten
Maximaal 12 deelnemers
Minimale deelname leeftijd is 18 jaar, legitimatie verplicht.
Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan bij de Werkplaats (vol=vol)