Bovengronds Brood Bakken met de Ondergrondse
27 juni 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
De geur van vers gebakken brood op het Noordplein! Samen met de kundige bakkers van De Ondergrondse Bakkerij leer je tijdens Hoe maakt u het? de fijne kneepjes van het kneden en bakken.
De Ondergrondse Bakkerij is een 'Community supported Bakery' nabij station Blaak in de Ghandi-tuin. Van lokaal verbouwde en gemalen meelsoorten bakken ze de beste broden 'levain-levure', oftwel met desem én gist.
Op 6 juli gaan de ondergrondse bakkers heel even bovengronds en staan zij paraat op het Noordplein met een splinternieuwe houtgestookte oven.
Hoe maakt u het? Met desem en gist!
Tijden
14:00 en 16:00 uur.
Een workshop duurt ongeveer 25 minuten
Locatie
Werkplaats 6
Bijdrage ingrediënten
€2,50 (of een donatie naar eigen inzicht)
Inschrijven