Rotterdamse Oogst

Bovengronds Brood Bakken met de Ondergrondse

27 juni 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De geur van vers gebakken brood op het Noordplein! Samen met de kundige bakkers van De Ondergrondse Bakkerij leer je tijdens Hoe maakt u het? de fijne kneepjes van het kneden en bakken. 

 
De Ondergrondse Bakkerij is een 'Community supported Bakery' nabij station Blaak in de Ghandi-tuin. Van lokaal verbouwde en gemalen meelsoorten bakken ze de beste broden 'levain-levure', oftwel met desem én gist. 
 
Op 6 juli gaan de ondergrondse bakkers heel even bovengronds en staan zij paraat op het Noordplein met een splinternieuwe houtgestookte oven.
 
Hoe maakt u het? Met desem en gist!
 
 

Tijden

14:00 en 16:00 uur.
Een workshop duurt ongeveer 25 minuten 
 

Locatie

Werkplaats 6
 

Bijdrage ingrediënten

€2,50 (of een donatie naar eigen inzicht)
 

Inschrijven 

Via het online inschrijfformulier