Rotterdamse Oogst

Boter, karn & melk

21 juni 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Kent u dat? Dat u net even niet goed oplette bij het kloppen van de slagroom? Vervelend: korreltjes in de geslagen room. Of toch niet? 

 
Tijdens de workshop Boter, Karn & Melk doet Betsy Booij haarfijn uit de doeken waarom u voortaan dan maar lekker door moet blijven kloppen. Betsy leert u en uw kinderen hoe je met aangezuurde room boter maakt. En karnemelk! 

Hoe maakt u het?
Boter, karn & melk. Lekker schudden met die bi…euh potjes!

 

Tijden

11:00, 12:00, 13:00 & 14:00 uur

Locatie

Werkplaats 2

Bijdrage ingrediënten

€ 1,00 p/p

Inschrijven

Via het online inschrijfformulier of bij aanvang aanmelden bij de Werkplaats op het Noordplein (vol=vol)